Revija Misteriji, november 2022

 
 

Regresoterapija, ki klienta popelje najdlje oz. najgloblje v duhovni svet.

 

Robert Zupančič, mag. ZDŠ,
regresoterapevt po metodi dr. Michaela Newtona

revija Fashion Avenue, zima 2013 V reviji Misteriji je bil novembra 2022 objavljen pogovor z Robertom Zupančičem, regresoterapevtom po metodi dr. Michaela Newtona, v katerem je pojasnjeval koristi regresije v prejšnja življenja (PLR) in v življenje med življenji (LBL) po metodi dr. Michaela Newtona, ki lahko klienta pripelje do spominov na pretekla življenja in še dlje, v zasmrtje duhovnega sveta, v katerem prebivamo kot večne duše. Med regresijo se klienta vodi v naravno stanje pasivne sproščenosti ali hipnotičnega transa, v katerem lahko dostopa do podatkov, ki so izven okvirjev sedanjega življenja, ki ga živi. Višja zavest, svet večnosti in duhovnosti trka na naše globlje zavedanje.

LBL regresija (Life Between Lives) je metoda oziroma orodje, s katerim dostopamo do spominov na prejšnja življenja naše inkarnirane duše.

BLSR (Between Life Soul Regression) pa pomeni pomembno nadgradnjo seanse PLSR, saj klienta popelje naravnost v osrčje duhovnega sveta pete (5D) dimenzije, v kateri prebivamo kot duhovi med posameznimi reinkarnacijami.

Poudarki

"Čeprav se z regresijo bolj ali manj uspešno ukvarja veliko izvajalcev, pa je daleč najdlje na temu področju prišel dr. sc. Michael Duff Newton, sicer avtor knjižnic uspešnic Potovanje duš, Usoda duš in Spomini na onstranstvo, ki je s pomočjo posebne metode, ki jo razvil, uspel kliente pripeljati celo do spominov na življenje med življenji – čas, ki ga duša med dvema inkarnacijama preživi v duhovnem svetu pete (5D) dimenzije. Velja za začetnika razkrivanja skrivnosti življenja v duhovnem svetu, o katerem je prvič poročal v svoji uspešnici Potovanje duš (1994), ki je bila prevedena v deset jezikov. Dr. Newton uživa mednarodni sloves duhovnega regresionista in je bil gost v številnih radijskih in televizijskih oddajah. Leta 1998 mu je Državno združenje transosebnih hipnoterapevtov (National Association of Transpersonal Hypnotherapists) podelilo nagrado leta za “najizvirnejši prispevek” k premostitvi uma, telesa in duha. Odlikovan je bil za svoja dolga leta raziskav spomina duše in kozmologije posmrtnega življenja.

Srečanje s prijatelji iz duhovne skupine in ugotavljanje njihovih vlog v sedanjem življenju, analiza sedanjega življenja pred t.i. Svetom starešin – višje razvitimi duhovnimi bitji, ki predstavljajo kraj reda in modrosti ter sprehod skozi različna prizorišča duhovnega sveta, kot so knjižnice, učilnice in mesto izbire, kjer so duši ponujena prihodnja zemeljska življenja, med katerimi lahko izbira glede na namen svojega naslednjega inkarniranega zemeljskega življenja ne pustijo nikogar hladnega, pač pa več kot navdušijo in osmislijo naše življenje.

Spoznanje, da smo nesmrtna duhovna bitja, ki trenutno živimo eno od mnogih fizičnih inkarnacij, od katerih vsaka po svoje prispeva k skupnemu dušnemu razvoju, je lahko za marsikoga poživljujoče in terapevtsko obenem."


Podatki o članku:


MEDIJ: revija Fashion Avenue

DATUM OBJAVE: zima 2013

POVEZAVA DO IZVIRNIKA: PDF dokument