Slikanje avre s Kirlianovo kamero

 
 

Pregled energijskega polja človeka pokaže, kje v telesu so hude motnje, ki lahko pripeljejo do bolezni.

prof. dr. Igor Kononenko,
profesor na Fakulteti za računalništvo in informatiko

Spletni webinar Slikanje avre s Kirlianovo GDV kamero predstavlja objektivno metodo pregleda delovanja in stanja organov, žlez z notranjim izločanjem in energetskih centrov oz. čaker, ki so zelo pomembne za skladno energijsko delovanje telesa. Avra je energijska matrica, ki je osnova človeka - nekakšen kalup, ki omogoča nastanek in razvoj fizičnega telesa. Avra je svetlobno telo, ki v več plasteh obdaja fizično telo, v njej pa so shranjene vse informacije o človeku - tudi in predvsem o njegovem psiho-fizičnem zdravju, saj se vsakršne motnje, ki se lahko pozneje razvijejo v fizične bolezni, najprej odrazijo na avri oz. energijskem polju človeka.

Avra sestoji iz več različno gostih energijskih plasti. Ezoterične tradicije obravnavajo različno število teh plasti (tudi sedem ali še več), osnovna delitev pa se nanaša na štiri avrična telesa, eterično telo oz. fizično raven, astralno oz. čustveno telo, mentalno telo in duhovno telo.

Kirlianova GDV/ EPC kamera, ki jo je razvil ruski znanstvenik, prof. Konstantin Korotkov leta 1996, predstavlja trenutno edino objektivno metodo za ugotavljanje energijskega stanja človeka, ki je sama po sebi povsem varna za klienta in ne povzroča nikakršnega sevanja, kot ga poznamo pri rentgenskem slikanju.

Kirlianovo GDV kamero za slikanje avre v Rusiji uporabljajo tudi kot diagnostično sredstvo, saj so nedvomno znanstveno dokazali, da se v avričnem energijskem polju človeka pojavi energijska deformacija prej (ponavadi nekaj mesecev v naprej), kot pa se odrazi na fizičnem telesu, in da je naše zdravje odvisno od našega razmišljanja in čustvovanja. Kot zanimivost povejmo, da je pri človeku, obolelem za rakom, Kirlianova GDV kamera zaznala identično avrično deformacijo kot pri človeku, ki raka sicer (še) nima, a o njem veliko razmišlja in se ga boji.


Vsebina webinarja:

  • osnovni pojmi, koncepti in definicije (avra, energijska telesa, energetski centri oz. čakre itd.);
  • osnovni principi GDV/ EPC slikanja avre;
  • GDV/ EPC diagnostična tabela organov in sistemov telesa;
  • barve energijskega polja;
  • analiza človekovega energijskega polja z GDV/ EPC tehnologijo slikanja avre;
  • predstavitev delovanja in vpliva energetskih centrov oz. čaker na človekovo zdravje;
  • predstavitev raziskav in primeri iz prakse;

Vodja webinarja:

Robert Zupančič, koordinator in vodja izobraževalnih programov na Akademiji Millennium ter regresoterapevt po metodi dr. Michaela NewtonaRobert Zupančič je koordinator in vodja izobraževalnih programov na Akademiji Millennium, deluje kot Quantec® terapevt za psiho-energijsko podporo, bioterapevt po metodi Domančić in Tesla metamorfozaTM, izvaja pa tudi regresije v prejšnja življenja (PLSR) in v življenje med življenji (BLSR) po metodi dr. Michaela Newtona, za kar se je izšolal v ZDA pri dr. Lindi Backman, nekdanji dolgoletni sodelavki dr. Michaela Newtona in soustanoviteljici Društva za duhovno regresijo (Society For Spiritiual Regression), ki mu je tudi predsedovala. Robert se s področjem osebne rasti na inovativen in nekonvencionalen način ukvarja že 15 let, v zadnjem času pa z ljudmi pri zdravljenju vzrokov fizičnih bolezni dela po sistemu človeškega software inženiringa (HSE), katerega del je tudi E-šola osebnega razvoja, Osebnostni korektivTM.

Več informacij o Robertu in področjih njegovega delovanja.

Vir:

- Pretner T. (2010), knjiga Celostna bioterapija, Založba Tadej Pretner, 2010