Z bioterapijo do zdravja

 
 

Možnosti bioenergetike so danes tako velike...

Marjan Ogorevc,
bioterapevt, predavatelj, avtor knjig

Spletni webinar Z bioterapijo do zdravja predstavlja eno najbolj učinkovitih metod alternativnega zdravljenja, bioenergijsko metodo, ki jo je desetletja raziskoval in osnoval bioenergetik Zdenko Domančić, in jo sedaj izvajajo bioterapevti, ki so se za to metodo izšolali pri njemu. Bioterapija po metodi Domančić je tudi znanstveno preverjena in se jo izvaja že preko 30 let. 

Z bioenergijo lahko učinkovito vplivamo na zmanjšanje zdravstvenih težav ali popolno ozdravljenje, ker pa deluje na energijskih ravneh, pogostokrat z njo dosegamo veliko boljše rezultate, kot bi jih z zdravljenjem uradne medicine. Z bioenergijo lahko delujemo pri vseh oblikah bolezni, za dvig imunskega sistema, pri bolečinskih stanjih, proti stresu, depresiji, ko ste brez energije, slabo spite itd. 

Učinkovitost bioenergije se pri marsikateri bolezni lahko povsem primerja z uspešnostjo zdravljenja uradne medicine, v mnogih primerih pa ga celo močno presega, kot potrjuje tudi spodnji citat dr. sci. med. Josipa Čičeka:

""Po vseh mojih medicinskih spoznanjih in zdravniškem poklicu, bi moral Rudolf Pavliša biti mrtev v roku 48 ur, on pa je še vedno živ, celo okreva! Ne, to enostavno ne verjamem. Če bi mi nekdo o tem govoril, mu ne bi verjel! Ali je napačno to, kar so me desetletja učili, ali pa je to, kar je naredil Zdenko Domančić, zares čudež!" (vir: D. Jakčin: Iscjelitelj Domančić, Liječenje bioenergijom - report o znanstvenoj provjeri; str. 17).


Vsebina webinarja:

  • predstavitev bioterapije po metodi Domančić;
  • bolezni, ki jih je možno pozdraviti z bioterapijo;
  • bioterapija na daljavo;
  • učinki bioterapije na klientih;
  • opis poteka bioterapije;
  • rezultati, ki jih je možno doseči z bioterapijo;
  • ciljne skupine ljudi, na katerih je možno izvajati zdravljenje z bioenergijo;
  • bioterapija za živali;
  • primer izvajanja bioterapije na konrektni klientki;

Vodja webinarja:

Robert Zupančič, koordinator in vodja izobraževalnih programov na Akademiji Millennium ter regresoterapevt po metodi dr. Michaela NewtonaRobert Zupančič je koordinator in vodja izobraževalnih programov na Akademiji Millennium, deluje kot Quantec® terapevt za psiho-energijsko podporo, bioterapevt po metodi Domančić in Tesla metamorfozaTM, izvaja pa tudi regresije v prejšnja življenja (PLSR) in v življenje med življenji (BLSR) po metodi dr. Michaela Newtona, za kar se je izšolal v ZDA pri dr. Lindi Backman, nekdanji dolgoletni sodelavki dr. Michaela Newtona in soustanoviteljici Društva za duhovno regresijo (Society For Spiritiual Regression), ki mu je tudi predsedovala. Robert se s področjem osebne rasti na inovativen in nekonvencionalen način ukvarja že 15 let, v zadnjem času pa z ljudmi pri zdravljenju vzrokov fizičnih bolezni dela po sistemu človeškega software inženiringa (HSE), katerega del je tudi E-šola osebnega razvoja, Osebnostni korektivTM.

Več informacij o Robertu in področjih njegovega delovanja.