Škodljiva sevanja in zdravje

 
 

Imejte v mislih tudi to, da večina za rakom obolelih, leži nad škodljivimi zemeljskimi sevanji.

Rudolf Breuss,
priznani avstrijski zdravilec, zeliščar in avtor knjige

Spanje nad vodnimi tokovi, geološkimi prelomi, zemeljskimi magnetnimi mrežami in v z elektromagnetnim sevanjem obremenjenih prostorih, škodljivo vpliva na zdravje. Imate že morda kakšne zdravstvene težave, pa ne poznate izvora le-teh? Obstaja velika verjetnost, da težave izhajajo iz nepravilne lege ležišča.

Že Rudolf Breuss je v svoji knjigi Zdravljenje raka in levkemije ter drugih navidez neozdravljivih bolezni z naravnimi sredstvi zapisal: "Po mojih izkušnjah leži večina rakastih bolnikov in tistih z navidez neozdravljivimi boleznimi nad škodljivimi zemeljskimi sevanji, večinoma celo na sečiščih takšnih sevanj, kar je še bolj škodljivo. Zaradi tega bi morali poklicati radiestezista, da bi to ugotovil." (Breuss, 1993). 

Spletni webinar Škodljiva sevanja in zdravje predstavlja različne vrste tehničnih in naravnih sevanj, ki negativno vplivajo na naše počutje in zdravje ter ponuja nasvete kako se takšnih vplivov obvarovati ali pa jih zmanjšati, da bi bili čim manj škodljivi za naše zdravje.

Poznamo dve vrsti sevanj, ki dokazano škodljivo vplivajo na naše zdravje:

 • tehnična sevanja (elektromagnetni smog);
 • naravna sevanja (vodni tokovi, geološke prelomnice, magnetne mreže itd.)

Veliko je bilo že napisanega o škodljivem vplivu sevanj, zato bi moral biti vsak človek toliko razumen, da bi si dal izmeriti prisotnost škodljivih sevanj v stanovanju in ustrezno sanirati neugodno stanje.

Glavni motor telesnih funkcij v človeškem telesu so sile v elektromagnetnih poljih telesa. Geopatične motilne cone so mesta na zemlji, ki povzročajo obolenja, če se predolgo zadržujemo na njih. Predvsem tu govorimo o posteljah in delovnih mestih (na primer pisalne mize ali delovna mesta pred stroji). Na takšnih mestih je telo leta in leta izpostavljeno ultrašibkemu sevanju, ki je vedno produkt jakosti vira sevanja in časa učinkovanja. Iz tega sledi, da je učinek lahko velik, če je čas trajanja izjemno dolgo, čeprav je moč vira sama po sebi neznatna.


Vsebina webinarja:

 • zgodovina raziskovanja škodljivih sevanj in načini, na katere so se nekoč obvarovali škodljivih
  vplivov zemeljskih sevanj;
 • škodljiva in zdravilna sevanja;
 • vrste tehničnih sevanj, ki škodljivo vplivajo na naše zdravje;
 • vrste naravnih sevanj, ki škodljivo vplivajo na naše zdravje;
 • kako odkriti škodljiva sevanja;
 • kako se zaščititi pred škodljivimi sevanji;
 • vprašanja in odgovori

Vodja webinarja:

Robert Zupančič, koordinator in vodja izobraževalnih programov na Akademiji Millennium ter regresoterapevt po metodi dr. Michaela NewtonaRobert Zupančič je koordinator in vodja izobraževalnih programov na Akademiji Millennium, deluje kot radiestezist, Quantec® terapevt za nevrolingvistično reprogramiranje, bioterapevt po metodi Domančić in Tesla metamorfozaTM, izvaja pa tudi regresije v prejšnja življenja (PLSR) in v življenje med življenji (BLSR) po metodi dr. Michaela Newtona, za kar se je izšolal v ZDA pri dr. Lindi Backman, dolgoletni sodelavki dr. Michaela Newtona in soustanoviteljici Društva za duhovno regresijo (Society For Spiritiual Regression). Robert se s področjem osebne rasti na inovativen in nekonvencionalen, alternativen način ukvarja že 15 let, v zadnjem času pa se intenzivno ukvarja z ljudmi pri zdravljenju fizičnih bolezni in psihosomatike z metafizičnim zdravljenjem, katerega del je tudi E-šola osebnega razvoja, Osebnostni korektivTM.

Več informacij o Robertu in področjih njegovega delovanja