Domov >

Program Postavitev duše™

Osebna rast in razvoj je področje, ki ga pokrivajo tudi različne knjige za osebno rast. Učimo se vse življenje in to v različnih vlogah, lahko kot posamezniki, zaposleni, družinski člani, predstavniki širše družbene skupnosti. Motivi za učenje lahko izhajajo iz lastne notranje motivacije, čistega veselja do učenja, želje po spoznavanju novega. Lahko so pa motivi zunanji, ko nas neka zunanja nujnost ponovno vrne k izobraževanju. Ti zunanji dejavniki so lahko delodajalec, družinski člani ter različne skupnosti, v katerih živimo in ustvarjamo, saj vsi pričakujejo od nas znanje, usposobljenost in potrebne osebnostne lastnosti. Seveda pa so lahko motivi za osebno izobraževanje tudi notranji, kot je želja po osebnem in duhovnem razvoju, ali pa bolezen, ki nas prisili, da se začnemo ukvarjati (tudi) sami s sabo.

Osebni in duhovni razvoj je osnovno gonilo našega obstoja, to pa je področje, ki se ga človek v usmerjenem formalnem izobraževanju ne uči, zato je e-šola osebnega razvoja, Osebnostni korektiv™, ki jo organizira akademija Millennium izjemno dobrodošla pri nalogi zagotavljanja posameznikom kakovostno osebno in duhovno rast.

E-šola osebnega razvoja, Osebnostni korektiv™ je zastavljena kot udeležencem prijazna interaktivna spletna šola v treh sklopih, od katerih vsak traja po dvanajst tednov. Prijavite se lahko na vsakega posebej, ali pa na enega od paketov (na voljo sta paketa HSE™ Basic in HSE™ Master), ki vključujeta vse tri sklope programa ter še nekatere druge pomembne storitve, ki omogočajo boljše rezultate. Paketa vključujeta tudi velik popust, zato sta vsekakor vredna premisleka. Več informacij o posameznem sklopu programa Osebnostni korektiv™ v sklopu E-šole osebne rasti poiščite na spodnjih povezavah.