Revija Aura, sept. 2012

 
 

V nas prebivata in se bojujeta dva volkova - dober in slab. Zmaga tisti, ki ga hraniš...

dr. Manca Košir,
univerzitetna profesorica, novinarka, pisateljica.

revija Aura, september 2012V reviji Aura, september 2012 je bil objavljen pogovor z Robertom Zupančičem, Quantec® terapevtom in bioterapevtom, ki pojasnjuje kako s svojimi prepričanji programiramo vesolje in življenje. Pogovor razkriva kozmične mehanizme, ki predstavljajo vez med našimi jedrnimi prepričanji in realnostjo, ki jo izkušamo v svojem življenju. Jedrna prepričanja namreč "vzvalovijo kvantno tkanino vesolja in povzročijo, da bodisi v življenju izkušamo zdravje, obilje in mir, ali pa bolezen, pomanjkanje in trpljenje".

Poudarki

"V svoji praksi sem v nekem trenutku doumel pomen informacije, da kar od 70 do 90 odstotkov vseh bolezni povzroča stres, in to potrjuje tudi uradna medicina. Ne govorimo o stresu, kot ga razume večina ljudi, torej o naglici življenja, naporni službi itn., pač pa gre za psihosomatski stres, kakršnega ustvarijo napetosti v organizmu, ki so posledica neurejenih miselnih vzorcev, nastalih med socializacijo do dvanajstega leta.

Ti vzorci sestavljajo namreč naša temeljna prepričanja o stvareh. Prepričanja vplivajo tako, da »vzvalovijo kvantno tkanino vesolja« in povzročijo, da bodisi v življenju izkušamo zdravje, obilje in mir, ali pa bolezen, pomanjkanje in trpljenje. Govorimo torej o procesu našega osebnega »programiranja vesolja«, s tem pa tudi resničnosti, ki jo doživljamo vsak dan. Podobno kot računalnik uporablja svoj jezik za ustvarjanje dosežkov, tudi »zavedni računalnik vesolja« uporablja naša prepričanja za sporazumevanje s »stvarmi«, iz katerih so sestavljena naša telesa in naš celotni svet.

Po mojih izkušnjah so trenutno le na smrt bolni ljudje, torej »odpisani« pri uradni medicini, pripravljeni narediti vse potrebno za resnično ozdravitev, drugi pa žal (še) ne.

Tesla metamorfoza™ svetlobnega telesa je pomemben korak v človekovem razvoju (na telesnem, čustvenem, duševnem in duhovnem področju). Zdravljenje Tesla metamorfoza™ velja za eno najkoristnejših energij ter zanesljivo najučinkovitejšo in »najmočnejšo«, kar jih zdaj uporabljajo zdravilci na planetu. Ta energija je namreč kakovostno drugačna in zato ustreznejša od tradicionalnih metod zdravljenja.
S tem postopkom zdravljenja se povečajo človekove telesne zmožnosti, ohranjanje zdravja, zviša pa se tudi raven človekove energijske zavesti.

Hrana, pijača, bivanjske razmere in podobno, niso tako pomembni kot ohranjanje dobre mentalne higiene in psihosomatske matrice. Kot sem omenil, s svojimi temeljnimi prepričanji »programiramo« vesolje in tudi naše življenje, to pa je tudi širši namen človekovega bivanja na zemlji t. i. evolucija duše."


Podatki o članku:


MEDIJ: revija Aura

DATUM OBJAVE: september 2012

POVEZAVA DO IZVIRNIKA: PDF dokument