Robert Zupančič

 
 

21. stoletje bo duhovno, ali pa ga ne bo...

Boštjan M. Zupančič,
sodnik Evropskega sodišča za človekove pravice.

Robert Zupančič, koordinator in izvajalec izobraževalnih webinarjev na duhovni akademiji MillenniumRobert Zupančič je Quantec® terapevt, radiestezist, bioterapevt (po metodi Domančić in Tesla metamorfoza™) in certificirani praktik hipnoze z mednarodnim certifikatom, ki ga je izdal sam soustanovitelj NLP, g. dr. Richard Bandler, izvaja pa tudi hipnoterapevtske regresije v prejšnja življenja (PLSR) in v življenje med življenji (BLSR) po metodi dr. Michaela Newtona. V duhovni akademiji Millennium skrbi za koordinacijo in izvedbo webinarjev.

Njegovo življenje že od malih nog zaznamuje izjemno zanimanje za ezoteriko in mejne znanosti. Spominja se, da je že v osnovni šoli "požiral" knjige kot je bila denimo Življenje po življenju, avtorja Raymonda Moddyja, kar je bila kar zahtevna materija za 13-letnega fantiča, kajne? Pozneje se je poglabljal v različne smeri ezoterike, duhovnosti in celo okultizma, preizkusil nekaj verskih sistemov, temeljito organizirano preučil Sveto pismo, obiskoval šolanje za bioenergoterapevta na Zavodu za alternativno izobraževanje ter se naposled našel v dejavnosti radiestezista pri opravljanju meritev škodljivih sevanj, kar počne že petnajst let, saj se zaveda kako pomembno področje je to za zdravje ljudi.

Ker se je pri svojem delu srečeval z bolanimi ljudmi, ki so podlegli vplivom škodljivih zemeljskih in tehničnih sevanj, je Robert sčasoma začutil "klic" k temu, da bi jim tudi pomagal pri povrnitvi zdravja z alternativnim zdravljenjem. Zaveda se namreč, da je zdravje človekova največja vrednota, čeprav se včasih, ko smo še zdravi, vedemo do tega vprašanja drugače. To je imel v mislih tudi Jezus Kristus, ko je izrekel pomenljive besede, ki so zapisane v Svetem pismu: "Kaj človeku pomaga, če si ves svet pridobi, svoje življenje pa pogubi?" (Mr 8:36). Čeprav obstaja na desetine alternativnih metod zdravljenja, se je Robert po skrbnem premisleku odločil, da se izšola za bioterapevta po metodi Zdenka Domančića pri učitelju osebno. Navsezadnje se je pri njem zdravilo že več kot milijon ljudi iz celega sveta, kar je podatek, ki govori sam zase.

Da bi ljudem lahko pomagal še bolj celostno in bil pri tem čim bolj uspešen, je v svoj nabor različnih alternativnih metod zdravljenja in preventive, vključil tudi nemški sistem Quantec®. Odločitev za delo z njim je izhajala predvsem iz dejstva, da je Quantec® izjemen na področju energetske zdravstvene diagnostike, pri čemer kot prvi radionični aparat na svetu zmore pokazati tudi, kje so psihosomatski vzroki za nastanek klientove bolezni, in to še na energetskem nivoju, ko se bolezen sploh še ni razvila do faze, ko bi jo lahko diagnosticirali s preiskavami uradne medicine. Ker Quantec® zmore izvajati tudi terapijo in je izjemno učinkovit tudi pri nevrolingvističnem programiranju (NLP), je Robert uvidel, da je to sistem, s katerim bo lahko različne veje dejavnosti zaokrožil v skupno celoto, ki bo izjemno učinkovito pomagala klientom, ki poiščejo njegovo pomoč.

Ker pa je Robert že od najstniških let raziskoval področje posmrtnega in duhovnega ter se navduševal nad spoznanji, da po smrti vendarle ni vsega konec, se mu je naposled izpolnila velika želja, ko je dobil priložnost, da se izšola za izvajanje regresij v prejšnja življenja (PLSR) in v življenje med življenji (BLSR) po metodi dr. Michaela Newtona, avtorja "biblij" posmrtnega življenja, Potovanje duš, Usoda duš in Spomini na onstranstvo. Kot doktor svetovalne psihologije, mojster hipnoterapije, član Ameriškega svetovalnega združenja (American Counselling Association) in gostujoči predavatelj na različnih ameriških visokih šolah, dr. Michael Newton v njih na filigrantsko natančen in znanstveno dosleden način opisuje na stotine dokumentiranih primerov regresij v prejšnja življenja in v življenje med življenji, iz katerih izhaja jasno sporočilo, da smrt niti približno ni konec življenja, pač pa v mnogočem šele začetek le-tega. Robert iz osebnih izkušenj zatrjuje, da je regresija ena najbolj osebnih duhovnih doživetij, kar si jih lahko predstavljate. Podoživetje ene od smrti preteklih življenj vas za vselej osvobodi strahu pred tozadevnim koncem, intimna komunikacija z osebnim duhovnim vodnikom in ostalimi duhovnimi učitelji pa vas odpelje naravnost v bistvo smisla trenutnega življenja, ki ga živite ter odgovori na mnoga vprašanja, ki odprejo oči na način, ko pogled na življenje ni nikoli več enak, kot je bil pred tem.

Šolanje za izvajanje hipnotičnih regresij v prejšnja življenja (PLSR) in v življenje med življenji (BLSR) je opravil v ZDA neposredno pri dr. Lindi Backman, soustanoviteljici The Society For Spiritual Regression, ki mu je tudi predsedovala, sicer pa nekdanji dolgoletni tesni sodelavki dr. Michaela Newtona, ki nadaljuje s šolanjem in usposabljanjem po omenjeni metodi v svojem učnem središču Ravenheart Center v Coloradu v ZDA. Trenutno je v postopku certificiranja za članstvo v International Between Lives Regression Network (www.iblrn.org), kar si šteje v izjemno čast, še posebej, ker je v celi Evropi manj kot deset regresoterapevtov, ki so člani tega mednarodnega združenja.

Med različne alternativne dejavnosti in storitve s področja komplementarnega zdravljenja je Robert vključil tudi Kirlianovo GDV kamero za slikanje avre. Naprava omogoča beleženje majhnih fragmentov naših avričnih vibracij, ki ponuja zelo natančne informacije o posameznikovem zdravju, psihičnem počutju, delovanju energetskih centrov oz. čaker, količini stresa itd. To je tudi izjemno učinkovit način za odkrivanje težav in funkcijskih motenj različnih organov veliko prej, preden se pokažejo telesni simptomi in bi bilo potrebno medicinsko zdravljenje ali celo operativni posegi.

Svoj nabor storitev s področja alterantivnega zdravljenja pa je zaključil z investicijo v bioresonančno napravo RemiWave Pro in napravo BioCheck Pro za izvajanje elektroakupunkture po dr. Vollu. S to napravo izmerimo vrednost meridijanov, ki jih poznamo iz tradicionalne kitajske medicine (TKM) in imajo pomembno distribucijsko vlogo pri energijskem pretoku v telesu. Nato nepravilno delujoče ali blokirane meridijane energijsko uravnovesimo in omogočimo normalno delovanje le-teh, kar ima neposreden učinek tudi na zdravljenje bolezni.

Ker pa je večina bolezni povezana s psihosomatskimi vzroki oz. nerazrešenimi notranjimi čustvenimi konflikti, se je Robert v Angliji izobraževal za izvajanje Človeškega software inženiringaTM (HSE), katerega pionir je Američan Tom Stone, ki skozi edinstven proces vodi svetovno kampanjo za čustveno kompetenco na inovativen in nekonvencionalen način. Metode človeškega software inženiringaTM (HSE) omogočajo učinkovito odstranjevanje čustvenih blokad in razreševanje notranjih čustvenih konfliktov, s čimer pri zdravljenju delujemo na vzročni ravni, kar je bistveni pogoj za ozdravitev katerekoli psihosomatsko pogojene bolezni. 

Vabimo Vas, da se razgledate po teh spletnih straneh, poiščete informacije, ki Vas zanimajo, si vzamete čas, da jih pozorno preberete in nas nato kontaktirate, v kolikor boste dobili občutek, da Vam lahko pomagamo.

Foto: Jaka Koren (jaka.koren@delo-revije.si)