Domov >

Webinarji za osebno rast in razvoj

Webinarji za osebno rast in razvoj, ki jih ponuja akademija Millennium, so permanentna izobraževanja nekoliko drugačne vrste. Lokacija je Vaša dnevna soba, medij Vaš osebni ali prenosni računalnik, večino znanja pa boste pridobili povsem brezplačno ali pa z zelo ugodnim prispevkom. Vse to omogočajo webinarji - spletni seminarji, ki potekajo v udobju Vašega doma in omogočajo interaktivnost, hitrost, prikladnost, mobilnost in so namenjeni celotni družini brez obiskovanja fizičnih lokacij.

Webinarji, ki pokrivajo področje osebnega in duhovnega razvoja temeljijo na kvantnih metodah samorazvoja in v marsičem presegajo meje klasične, kognitivne psihoterapije, saj se pri človeškem software inženiringu (HSE™) ne ukvarjamo z minulimi dogodki, niti z iskanjem vzrokov težav, saj jim osredotočenost nanje daje življenjsko energijo, poleg tega pa je nemogoče najti res pravi vzrok določenim težavam, ker smo nagnjeni k tlačenju spominov na eni ter pozabljanju na drugi strani. Cilj metod, ki jih vključujejo webinarji na temo osebne in duhovne rasti je izstop iz polj realnosti, v katerih izgubljamo energijo s tem, ko se neuspešno borimo s problemi in vstop v polja nepogojene realnosti, ki so skladna z našim bazičnim Jazom.

Webinarji, ki jih lahko spremljate v izvedbi akademije Millennium so namenjeni tudi konkretnemu psihološkemu reševanju težav na področju odnosov vseh vrst, odvisnosti od česarkoli, socialne tesnobe, slabih navad, depresije, samopodobe in samozavesti, motivacije in inspiracije, osebnega razvoja, financ, sproščanja napetosti in upravljanja s stresom, žalovanja in izgube, osebne produktivnosti, strahov in fobij vseh vrst, zdravja itd. Posamezne sklope webinarjev, ki pokrivajo Vaše področje, ki ga želite urejati, poiščite spodaj.