Znanstveni pristop k pridobivanju obilja

 
 

Na tem svetu uspevajo samo tisti, ki se pogumno napotijo iskat okoliščine, kakršne si želijo, če jih pa ne morejo najti, jih ustvarijo sami.

William Wallace, avtor knjige Pridobivanje obilja

Spletni webinar Znanstveni pristop k pridobivanju obilja (v treh delih) zelo natančno, korak za korak pokaže, kako na znanstveni način začeti pridobivati obilje vseh vrst - nekaj, za kar se večini zdi nemogoče, saj naj bi bilo to bolj plod muhaste usode in sreče, kot pa okoliščin, na katere lahko vplivamo sami. Prav gotovo ste že veliko brali o obilju, pridobivanju denarja, zakonu privlačnosti in podobnih konceptih, kot jih pojasnjuje knjiga Skrivnost (The Secret) in druge, tako, da ste se temeljito seznanili z dejstvom, da te stvari obstajajo, vendar do sedaj še niste našli tiste učinkovite formule, ki bi Vam pomagala tudi v resnici pritegniti v svoje življenje primerno obilje. Zato ste verjetno sčasoma zamahnili z roko in se prepričali, da je to samo lepo zveneča »new age« teorija, ki se sicer lepo prodaja, v praksi pa seveda ne deluje. In to je osrednja naloga tega webinarja v treh delih po cca. 120 minut, da Vas namreč prepriča v nasprotno in Vam predstavi tudi konkretne korake, kako v svoje življenje pritegniti obilje.

Kaj torej? Smo brezupno krhka žrtev dogodkov, ki niso pod našim nadzorom, ali pa smo mogočni ustvarjalci, v katerih so zasidrane speče sposobnosti, ki jih šele začenjamo razumeti? Da, občasno smo žrtev okoliščin. In da, včasih smo mogočni ustvarjalci teh istih okoliščin. Katero izmed teh vlog pa izkušamo, je odvisno od odločitev, ki jih sprejmemo v svojem življenju – od odločitev, ki so osnovane na naših prepričanjih.

Sedaj vemo, da lahko vplivamo na našo realnost, in da to pravzaprav ves čas počnemo tudi nevede oz. nehote, vendar pa še vedno ne vemo kako točno lahko to storimo. In to Vas bo naučil webinar Znanstveni pristop k pridobivanju obilja v treh delih po cca. 120 minut.


Vsebina webinarja:

Webinar 1/3:
 • kratek pregled znanosti;
 • napačne predpostavke konvencionalne znanosti;
 • vrste pristopov znanosti pri razlaganju sveta (znanstvene teorije o delovanju sveta);
 • delovanje vesolja kot zavestnega računalnika;
 • dejstva v zvezi z znanstvenim pristopom k pridobivanju obilja;
 • prepričanja in izbire;
 • prepričanja kot programi zavesti;
Webinar 2/3:
 • odločitve, osnovane na naših prepričanjih;
 • dinamika ustvarjanja obilja in zahteve, ki jih je potrebno izpolniti;
Webinar 3/3:
 • Pet pravil za pridobivanje obilja;
 • zaznava prihodnje realnosti oz. "spominjanje prihodnosti";
 • DARILO: hipnoza za pridobivanje obilja, ki jo v MP3 prejmete v trajno last;
 • domače naloge za začetek pridobivanja obilja;
 • najbolj pogosta vprašanja in odgovori.
DARILO: e-knjiga Znanstveni pristop k pridobivanju bogastva avtorja Wallace Wattlesa, ki jo prejmete v trajno last. 
 

Vodja webinarja:

Robert Zupančič, koordinator in vodja izobraževalnih programov na Akademiji Millennium ter regresoterapevt po metodi dr. Michaela NewtonaRobert Zupančič je koordinator in vodja izobraževalnih programov na Akademiji Millennium, sicer pa deluje tudi kot Quantec® terapevt za psiho-energijsko podporo, izvaja bioterapijo po metodi Domančić in Tesla metamorfozaTM ter regresije v prejšnja življenja (PLSR) in v življenje med življenji (BLSR) po metodi dr. Michaela Newtona, za kar se je izšolal v ZDA. Izvaja pa tudi Človeški software inženiring (HSETM), za kar se je izobraževal v Angliji pri Tomu Stoneu. Izvaja tudi hipnoterapijo, za kar je pridobil mednarodni certifikat, ki ga je podpisal sam soustanovitel NLP, dr. Richard Bandler. Robert se v zadnjem času intenzivno ukvarja z ljudmi pri zdravljenju fizičnih bolezni in razreševanju notranjih čustvenih konfliktov z modernimi kvantnimi pristopi osebne rasti, katerega del je tudi E-šola osebne rasti, Osebnostni korektivTM.

Več informacij o Robertu in področjih njegovega delovanja.