Revija Jana, marec 2011

 
 

Nikoli pa ne gre čez noč, saj se tudi psihosomatski vzorci oziroma bolezni niso razvili čez noč.

Simona Furlan,
novinarka, redaktorica revije Jana

revija Jana, 1. marec 2011 V slovenski družinski reviji jana je bil 1. marca 2011 objavljen veliki članek o sistemu Quantec® in Quantec® terapevtu Robertu Zupančiču. Novinarka Simona Furlan, sicer redaktorica revije Jana, je Roberta Zupančiča iskala zaradi povsem drugih stvari, a je nemški sistem, ki zdravi na daljavo, pritegnil njeno pozornost. Ker se je že večkrat prepričala, da razum še zdaleč ni dovolj za celovito dojemanje stvari, je brskala naprej in vse skupaj jo je začelo resno zanimati. Še več: delovanje sistema Quantec® je preizkusila tudi sama in se prepričala o njegovi učinkovitosti.

Poudarki

"Čar quanteca je, če seveda za hip zanemarimo povprečnežu nedoumljivo kvantno fiziko, na podlagi katere deluje, v njegovi preprostosti. Ne le da deluje na daljavo, tudi posebej drago ni.

Dovolj je človekova fotografija, na kateri quantec razbere področja z energijskim neravnovesjem, izdela tako imenovani zdravilni list ter na podlagi bogate baze podatkov določi ustrezno terapijo, torej potrebno količino transmisij informacij oziroma frekvenc, s katerimi lahko popravi oziroma ponovno uravnovesi človekovo biopolje.

To je en del zgodbe, druga možnost vpliva pa je tako imenovano nevrolingvistično programiranje oziroma psihosomatsko urejanje, to pomeni, da s pomočjo quanteca preprosto zamenjaš kaseto v glavi, da torej nekaj, česar nočeš, zamenjaš z nečim, kar hočeš.

Misli, afirmacije so energija in quantec to frekvenco pošilja človeku neposredno v podzavest, pri čemer zaobide kritični faktor razuma, ki nam po navadi onemogoča, da bi lahko spremembe dosegli sami.

Quantec je pravzaprav res čudo tehnike, kljub temu da je le stroj. To pomeni, da zazna energijsko motnjo, ne zna pa povedati, za katero bolezen gre.

Posebnost quanteca je, da izbrani cilj »informira« v enakomernih časovnih presledkih noč in dan, trajanje
in intenzivnost pošiljanja terapevtske energije, ki ju predpiše, pa sta pri vsakem posamezniku drugačna. Nikoli pa ne gre čez noč, saj se tudi psihosomatski vzorci oziroma bolezni niso razvili čez noč."


Podatki o članku:


MEDIJ: revija Jana

DATUM OBJAVE: 1. marec 2011

POVEZAVA DO IZVIRNIKA: PDF dokument