E-šola osebne rasti, Osebnostni korektiv II

 
 

Navdušena sem nas informacijami in metodami.

Selenna M.,
sodelujoča v E-šoli Osebnostni korektiv II

Program Osebnostni korektivTM II je nadaljevanje prvega dela e-šole osebnega in duhovnega razvoja. Vključuje inovativne kvantne metode za odstranjevanje nekoristnih občutkov, kot so jeza, žalost, razočaranje, žalovanje, nezadovoljstvo, strah, tesnoba (anksioznost), negotovost, pomanjkanje samozavesti, nizka samopodpoba itd.

Proces Osebnostni korektivTM II traja 12 tednov, enkrat na teden po cca. 90 minut preko interneta na Vašem osebnem računalniku. Vsak teden (ob nedeljah zjutraj) prejmete po elektronski pošti gradivo z navodili za delo na sebi ter dostop do spletnega webinarja na zahtevo, ki si ga lahko ogledate kadarkoli želite.

Proces Osebnostni korektivTM II končno omogoča tisto, kar iščejo ljudje, ki zaidejo v življenjske težave: jasna in natančna navodila, kako brez napora in neposredno izkusiti svoje duhovno bistvo ter se osvoboditi nekoristnih čustev. Osebnosti korektivTM II sodelujoče nežno popelje na pot osebne preobrazbe onkraj neželene realnosti, ki jo največkrat izkušamo, kadar smo psihosomatsko obremenjeni, kar pomeni, da je naš notranji "operacijski sistem" poln najrazličnejših programskih "hroščev", ki motijo skladno delovanje, posledica pa je nizka notranja vibracija.

Temelj procesa Osebnostni korektivTM II je človeški software inženiring (HSETM), ki ga je razvil Tom Stone, pionir na tem področju. Proces sodelujoče razumljivo in na varen način vodi skozi proces osebne preobrazbe. Vrne nas na začetek, t.j. v naše otroštvo, kjer se je začela oblikovati specifična psiho-energijska struktura, t.j. naša psihosomatska matrica, ki od takrat, pa vse do danes, usodno vpliva na naša življenja, saj se je takrat začel oblikovati naš lažni Jaz, ki se kaže skozi delovanje, ki ga vsiljujejo temeljni pogojni odzivi in druga motivacijska gibala lažnega Jaza. Ti so odgovorni za vrsto nekoristnih čustev, s katerimi se srečujemo tako rekoč vsakodnevno, med katerimi so jeza, žalost, razočaranje, nezadovoljstvo, strah, tesnoba, depresija, pomanjkanje samozavesti, nizka samopodoba itd. Osebnostni korektivTM II je namenjen ravno slednjim - torej tistim, ki sev svojem vsakdanjem življenju soočajo z nekoristnimi občutki, ki jih motijo in tlačijo, vendar ne poznajo načina, kako preseči vzorce, po katerih delujejo. Nadvse primerna je tudi za tiste, ki so se že samoiniciativno kdaj podali na pot osebnega razvoja, pa pri tem morda zašli na stranpot in odnehali, morda izgubili pogum in moč. 

"Na koncu naše šole  Osebnostni korektiv II, je prav da povem nekaj vtisov in moje mnenje tega dela.

Prepričana sem da smo vsi mi, ki smo sodelovali v tej šoli prišli z določenim namenom, da rešimo osebne probleme. Tako tudi jaz. Dogodki v preteklosti, predvsem neuspešna partnerstva, nezadovoljstvo s službo so naredili v meni bolečino  iz katerega nisem našla poti. Obsedena sem bila z mislimi kako bi moralo biti in zakaj se to dogaja meni. Vsak dan bolečina v prsih, solze in marsikomu dobro znan občutek osamljenosti in žalost ter da me ta svet resnično noče.

Sedaj  ob koncu drugega dela osebnostnega korektiva je moje življenje drugačno. Naučila sem najti stik s sabo. Naučila sem se zavedati tega trenutka. Kljub temu da imam še vedno isto službo, vsako jutro brez napora vstopim v prostore in se veselim dneva s sodelavci in s strankami. Kljub temu, da še vedno nimam partnerja se ne počutim osamljeno, temveč kot eno z vsem okoli mene in to me polni z ljubeznijo in radostjo. Želela sem si spremeniti življenje in to se mi je zgodilo.

Naučila sem se kako najti pot v svojo čisto zavest in kar je meni najbolj pomembno, da sedaj znam začutiti energijo čustev kot je bolečina, tesnoba, strah, nemoč in jo sprostiti tako da le ta izgine. Metode ki smo se jih naučili in vaje ki smo jih delali jih z veseljem uporabljam vsak dan. Na ta način nadomestim nekoristna čustva z koristnimi in tako živim polno, mirno in kvalitetno življenje."


Lidija P., Slovenske Konjice (Osebnostni korektiv II)

 

Proces Osebnostni korektivTM II ni podoben strogemu šolskemu sistemu in ni tako "učiteljski", kot se morda lahko dobi vtis iz naziva te šole osebne rasti, zato sodelujoči ne dobijo občutka, da jih nadzoruje nek "neizprosen profesor", ampak, da ga spremlja "moder prijatelj."

Res da se od sodelujočih zahteva precejšnja determiniranost in samodisciplina, ki se skozi vaje stopnjuje vseh dvanajst tednov, vendar pa so tedenske in celo dnevne naloge zelo jasne in razumljive ter obenem tako lahke in prijetne, da jim bo sodelujočim v veselje slediti.

Neposredne koristi sodelovanja v procesu Osebnostni korektivTM II so naslednje:

 • polno doživljate svoja čustva, veliko bolj pristno kot prej, a se v njih ne izgubite, ampak Vas bogatijo;
 • vedno zaupate svoji intuiciji in delujete v skladu z njo;
 • vedno ste zvesti sami sebi;
 • sposobni ste oblikovati res intimne odnose z drugimi ljudmi, obenem pa se počutite popolnoma neodvisni in samozadostni;
 • po naravi postanete popolnoma svobodni in Vas več ne vežejo okovi preteklosti, niti niste zaskrbljeni ali vznemirjeni glede prihodnosti;
 • živite polno, zavedajoč se vsega, kar se dogaja okoli Vas in ste popolnoma prisotni v vsakem trenutku posebej;
 • nikoli se ne znajdete v primežu svojih čustev;
 • imate sposobnost čutenja vsega okoli sebe in v sebi, izkušnjem, ki jih doživljate s svojimi čutili pa so bolj žive, bogate in polne;
 • čutite globoko povezanost z Vesoljem in naravo;
 • čutite, da ste oglašeni z zakoni narave in da Vas podpirajo;
 • ves čas se počutite, kot da živite "v coni";
 • spremlja Vas globok občutek notranjega miru in harmonije z vsem, kar je okoli Vas;
 • Vaše življenje se odvija brez trenja - kot neke vrste "čarovnija", vse gre kot po maslu;
 • počutite se popolnoma svobodni;
 • Vaše želje se uresničujejo lahkotno in brez napora, niste več navezani na to, kdaj in kako se bodo uresničile;
 • čakanje ne vidite več kot problem, saj je včasih potrebno; pravzaprav ne čutite več, da bi na kaj čakali, ker niste več navezani na pričakovanja, odvrgli ste navado ustvarjanja pričakovanj in navezanosti nanje;
 • imate občutek enosti z neomejenim potencialom in z neomejeno močjo;
 • brezpogojno ljubite vse okoli sebe, čeprav so Vam nekateri bolj všeč kot drugi;
 • izkušnje neprekinjene blaženosti je ves čas z Vami itd.
"Z vsebino webinarja sem zelo zadovoljna, tika se prav tistih reči, ki me že dolgo časa najbolj mučijo in jih poskušam rešiti. In kot si večkrat obljubljal je res zelo konkreten in bi rekla zelo uporaben v vsakdanjem življenju.
Skratka s tvoje strani vse OK.

Tudi v tem procesu prisotnosti sem ponovno ugotovila, da je moja največja ovira v življenju: STRAH, STRAH in še enkrat STRAH, včasih že kar groza. Med samim izvajanjem tedenskih nalog, predvsem pri brezpogojnem čutenju, se nisem upala se povsem prepustiti občutkom in sem se večkrat zalotila, kako me je strah, da ne bom kos tem občutkom, ki so v meni, tako duševno, kakor tudi fizično.

Poleg vsega naštetega pa sem ugotovila, da me je morda še najbolj strah živeti brez strahu in se grem neko igro mačke z mišjo. Po eni strani se želim znebiti tega strahu, ki me ovira, po drugi strani pa se ga še bolj oklepam. Sedaj je ta strah nekakšna ogromna črna krogla pred menoj in jaz se varno skrivam za njim. In, groza, če me sedaj ta krogla zapusti, saj me že samo svetloba, ki bi posijala name, lahko v trenutku oslepi, in tako  neskončno sama in ranljiva bom oz. bo ta mala punčka, ki se tu skriva in ji sama ne znam pomagati.

Robert, hvala za vse in lep večer,"


Marta, Logatec (Osebnostni korektiv I)

 

Vsebina procesa Osebnostni korektivTM II:

 • učenje metod za doseganje stanja čiste zavesti, ki omogoča izstop iz polja pogojene realnosti;
 • učenje metod človeškega software inženiringa (HSETM) za brisanje čustvenih vorteksov nekoristnih občutkov;
 • preseganje temeljnih pogojnih odzivov in motivacijskih gibal lažnega jaza;
 • meditacija za samozdravljenje s poudarkom na energetskih centrih oz. čakrah ter zaznavanju notranjih energij;
 • vprašanja in odgovori itd.

Program Osebnostni korektivTM II temelji na modernih kvantnih metodah, ki omogočajo, da se dokončno znebite vseh nekoristnih občutkov ter temeljnih pogojnih odzivov, po katerih delujete že vse od otroštva. S tem lažnemu Jazu vzamete vpliv nad Vami in začnete živeti iz stanja čiste zavesti, to pa Vam omogoča, da se povežete z osebnim vorteksom oz. izvirnim dušnim "načrtom" za tokratno inkarnacijo, kar pripelje do izjemne skladnosti in dramatično izboljša kvaliteto življenja na vseh področjih. To je hkrati tudi glavni namen našega življenja, kot je povzel že Kahlin Gibran:

"Duhovno prebujenje je najpomembnejša stvar v življenju posameznika in edini smisel njegovega obsoja."
 

Vodja procesa Osebnostni korektivTM:

Robert Zupančič, koordinator in vodja izobraževalnih programov na Akademiji Millennium ter regresoterapevt po metodi dr. Michaela NewtonaRobert Zupančič je koordinator in vodja izobraževalnih programov na Akademiji Millennium, izvaja pa tudi proces Osebnostni korektivTM. Robert se je za področje človeškega software inženiringa (HSETM) izobraževal v Angliji, sicer pa deluje tudi kot Quantec® terapevt za psiho-energijsko podporo, izvaja bioterapijo po metodi Domančić in Tesla metamorfozaTM ter regresije v prejšnja življenja (PLSR) in v življenje med življenji (BLSR) po metodi dr. Michaela Newtona, za kar se je izšolal v ZDA. Robert se v zadnjem času intenzivno ukvarja z ljudmi pri zdravljenju fizičnih bolezni in psihosomatike s človeškim software inženiringom (HSETM) in transpersonalno hipnoterapijo, katerega del je tudi proces Osebnostni korektivTM.

Več informacij o Robertu in področjih njegovega delovanja.