E-šola osebne rasti, Osebnostni korektiv III

 
 

Počutim se osvobojeno, lahkotno, sploh se ne spomnim, kdaj sem se nazadnje zapletla v kakšno čustveno dramo.

Tatjana G.,
sodelujoča v E-šoli Osebnostni korektiv III

Program Osebnostni korektivTM III je zadnji sklop e-šole osebnega in duhovnega razvoja. Vključuje metode, ki nam pomagajo dokončno se osvoboditi nizkovibracijskih polj lažnega Jaza in se lotiti integracije z bazičnim Jazom, na katerega je tudi "pripeta" duša s svojim poslanstvom. Tokrat željene cilje dosegamo tudi s pomočjo posnetkov hipnoze, saj le-ta omogoča, da zaobidemo kritični faktor zavesti, ki preprečuje, da bo zavestno vplivali na dogajanje v podzavesti. Na ta način dosežemo boljše rezultate in to veliko hitreje.

Program Osebnostni korektivTM III traja 12 tednov, enkrat na teden po cca. 90 minut preko interneta na Vašem osebnem računalniku. Vsak teden (ob nedeljah zjutraj) prejmete po elektronski pošti gradivo z navodili za delo na sebi ter dostop do spletnega webinarja na zahtevo, ki si ga lahko ogledate kadarkoli želite.

Program Osebnostni korektivTM III odgovarja tudi na mnoga druga življenjska vprašanja, ki si jih zastavljamo, kot npr. kdo je bog, zakaj dopušča trpljenje, kaj je duša, karma in drugi pojmi, ki so pomembni za kakovostno zadovoljevanje duhovnih potreb. Te so namreč fokus tretjega sklopa programa Osebnostni korektivTM. Za tem, ko smo se v drugem delu (na)učili, kako učinkovito zadovoljevati svoje duševne potrebe, s tem, da postanemo čustveno kompetentni oz. zmožni upravljati sami s sabo, pa je sedaj v tretjem sklopu pravi čas, da se posvetimo še duhovnim potrebam, ki osmišljajo naše življenje. Osebnosti korektivTM III sodelujoče nežno popelje na pot duhovne preobrazbe onkraj neželene pogojene realnosti, ki jo največkrat izkušamo, kadar smo psihosomatsko obremenjeni, kar pomeni, da je naš notranji "operacijski sistem" poln najrazličnejših programskih "hroščev", ki motijo skladno delovanje, posledica pa je nizka notranja vibracija.

Temelj procesa Osebnostni korektivTM III je hipnoterapija, kjer s posnetki hipnoze vplivamo neposredno na podzavest, ki jo opremimo z novimi prepričanji, ki bodo delovala v našo vsesplošno korist. Intenzivno se ukvarjamo tudi z določenimi pomembnimi pojmi in duhovnimi koncepti, ki so del samospoznanja, ki vodi v samorealizacijo, spontano integracijo z bazičnim Jazom in s tem aktivacije dušnega poslanstva. Proces sodelujoče razumljivo in na varen način vodi skozi proces osebne preobrazbe. Vrne nas na začetek, t.j. v naše otroštvo, kjer smo bili še povezani z vsem, avtentični in usklajeni z bazičnim Jazom. V psihologiji temu postopku pravijo povezovanje z notranjim otrokom, pri čemer pa ni več namen osvobajanje ujete čustvene energije in razreševanje bolečih spominov, pač pa vzpostavitev "razmer, v katerih prebiva duša", kar je bistveno v življenju, kot je povedal ruski psiholog in ezoterik Lazarev.

"Na koncu naše šole Osebnostni korektiv II, je prav da povem nekaj vtisov in moje mnenje tega dela.

Prepričana sem da smo vsi mi, ki smo sodelovali v tej šoli prišli z določenim namenom, da rešimo osebne probleme. Tako tudi jaz. Dogodki v preteklosti, predvsem neuspešna partnerstva, nezadovoljstvo s službo so naredili v meni bolečino  iz katerega nisem našla poti. Obsedena sem bila z mislimi kako bi moralo biti in zakaj se to dogaja meni. Vsak dan bolečina v prsih, solze in marsikomu dobro znan občutek osamljenosti in žalost ter da me ta svet resnično noče.

Sedaj  ob koncu drugega dela osebnostnega korektiva je moje življenje drugačno. Naučila sem najti stik s sabo. Naučila sem se zavedati tega trenutka. Kljub temu da imam še vedno isto službo, vsako jutro brez napora vstopim v prostore in se veselim dneva s sodelavci in s strankami. Kljub temu, da še vedno nimam partnerja se ne počutim osamljeno, temveč kot eno z vsem okoli mene in to me polni z ljubeznijo in radostjo. Želela sem si spremeniti življenje in to se mi je zgodilo.

Naučila sem se kako najti pot v svojo čisto zavest in kar je meni najbolj pomembno, da sedaj znam začutiti energijo čustev kot je bolečina, tesnoba, strah, nemoč in jo sprostiti tako da le ta izgine. Metode ki smo se jih naučili in vaje ki smo jih delali jih z veseljem uporabljam vsak dan. Na ta način nadomestim nekoristna čustva z koristnimi in tako živim polno, mirno in kvalitetno življenje."


Lidija P., Slovenske Konjice (Osebnostni korektiv II)

 

Program Osebnostni korektivTM II ni podoben strogemu šolskemu sistemu in ni tako "učiteljski", kot se morda lahko dobi vtis iz naziva te šole osebne rasti, zato sodelujoči ne dobijo občutka, da jih nadzoruje nek "neizprosen profesor", ampak, da ga spremlja "moder prijatelj."

Res da se od sodelujočih zahteva precejšnja determiniranost in samodisciplina, ki se skozi vaje stopnjuje vseh dvanajst tednov, vendar pa so tedenske in celo dnevne naloge zelo jasne in razumljive ter obenem tako lahke in prijetne, da jim bo sodelujočim v veselje slediti.

"Z vsebino webinarja sem zelo zadovoljna, tika se prav tistih reči, ki me že dolgo časa najbolj mučijo in jih poskušam rešiti. In kot si večkrat obljubljal je res zelo konkreten in bi rekla zelo uporaben v vsakdanjem življenju.
Skratka s tvoje strani vse OK.

Tudi v tem procesu prisotnosti sem ponovno ugotovila, da je moja največja ovira v življenju: STRAH, STRAH in še enkrat STRAH, včasih že kar groza. Med samim izvajanjem tedenskih nalog, predvsem pri brezpogojnem čutenju, se nisem upala se povsem prepustiti občutkom in sem se večkrat zalotila, kako me je strah, da ne bom kos tem občutkom, ki so v meni, tako duševno, kakor tudi fizično.

Poleg vsega naštetega pa sem ugotovila, da me je morda še najbolj strah živeti brez strahu in se grem neko igro mačke z mišjo. Po eni strani se želim znebiti tega strahu, ki me ovira, po drugi strani pa se ga še bolj oklepam. Sedaj je ta strah nekakšna ogromna črna krogla pred menoj in jaz se varno skrivam za njim. In, groza, če me sedaj ta krogla zapusti, saj me že samo svetloba, ki bi posijala name, lahko v trenutku oslepi, in tako  neskončno sama in ranljiva bom oz. bo ta mala punčka, ki se tu skriva in ji sama ne znam pomagati.

Robert, hvala za vse in lep večer,"


Marta, Logatec (Osebnostni korektiv I)

 

Vsebina procesa Osebnostni korektivTM III:

  • usvajanje pojmov, ki so neposredno povezani z zadovoljevanjem duhovnih potreb, kot so bog, duša, karma, inkarnacija, dopuščanje trpljenja itd;
  • arhetipi in njihov vpliv na naše delovanje;
  • Enneagramski vedenjski modeli in preseganje le-teh glede na osebno RHETI analizo, ki se jo izdela za klienta;
  • ločevanje med lažno in pravo intuicijo ter krepitev slednje na račun utišanja prve;
  • spoznavanje delovanja eteričnega telesa s čakrami in upravljanje z njimi;
  • metamorfoza svetlobnega telesa;
  • učenje manifestiranja realnosti in visokovibracijske namere;
  • vprašanja in odgovori itd.

Program Osebnostni korektivTM III temelji na modernih kvantnih metodah, ki omogočajo, da se dokončno znebite vseh nekoristnih občutkov ter temeljnih pogojnih odzivov, po katerih delujete že vse od otroštva. S tem lažnemu Jazu vzamete vpliv nad Vami in začnete živeti iz stanja čiste zavesti, to pa Vam omogoča, da se povežete z osebnim vorteksom oz. izvirnim dušnim "načrtom" za tokratno inkarnacijo, kar pripelje do izjemne skladnosti in dramatično izboljša kvaliteto življenja na vseh področjih. To je hkrati tudi glavni namen našega življenja, kot je povzel že Kahlin Gibran:

"Duhovno prebujenje je najpomembnejša stvar v življenju posameznika in edini smisel njegovega obsoja."
 

Vodja procesa Osebnostni korektivTM:

Robert Zupančič, koordinator in vodja izobraževalnih programov na Akademiji Millennium ter regresoterapevt po metodi dr. Michaela NewtonaRobert Zupančič je koordinator in vodja izobraževalnih programov na Akademiji Millennium, izvaja pa tudi proces Osebnostni korektivTM. Robert se je za področje človeškega software inženiringa (HSETM) izobraževal v Angliji, sicer pa deluje tudi kot Quantec® terapevt za psiho-energijsko podporo, izvaja bioterapijo po metodi Domančić in Tesla metamorfozaTM ter regresije v prejšnja življenja (PLSR) in v življenje med življenji (BLSR) po metodi dr. Michaela Newtona, za kar se je izšolal v ZDA. Robert se v zadnjem času intenzivno ukvarja z ljudmi pri zdravljenju fizičnih bolezni in psihosomatike s človeškim software inženiringom (HSETM) in transpersonalno hipnoterapijo, katerega del je tudi proces Osebnostni korektivTM.

Več informacij o Robertu in področjih njegovega delovanja.